fbpx

Steinbock Sauvignon Blanc 2021

Område: Pfalz

169,00 kr.

Ikke på lager

Kort om vinen

Thomas Hörner er altid garant for unikke oplevelser og eksperimenterende vine. Generelt passer de fleste druetyper perfekt til området Pfalz. Thomas tryller blandt andre med Sauvignon Blanc-druen, hvor den viser sig fra sin yndefulde og stringente side. Her er skruet op for smag, friskhed og sprødhed. Som en smuk ung linedanser, bare uden den tropiske litchi-karakter, som altid findes i de oversøiske udgaver af denne drue.

Mad til vinen

Hovedingrediens:

Lys fisk
Skaldyr

Metode:

Grillet
I ovn
Råt

Tilberedt med:

Urter
Smør

Hertil foreslår vi ceviche af jomfruhummer med grønne æbler, fersken og koriander. Alternativt står vinen fremragende til sushi eller grillede rejer med chili og hvidløg.

Beskrivelse:

Lagringstid & metode
Lagret på ståltank
Druesammensætning
Sauvignon Blanc
Lagringspotentiale
Bør drikkes ung og frisk
Aroma
Fine hyldeblomstnoter og tydelige citrusfornemmelser, hvor særligt lime og limeskal træder frem i smuk harmoni med lyse stenfrugter, som fersken og nektariner. Bagved fornemmes et strejf af nyslået græs, som på en varm sommerdag. Vinen er vibrerende og frisk med et urtet touch af koriander, vilde løg og mynte.
Smag
Vinen er forfriskende og frugtig, hvor hyldeblomsten også fornemmes tydeligt i smagen. Den flotte syre balanceres af en behagelig frugt, hvor også de lyse stenfrugter og grønne sprøde æbler smages. En frisk og stilren vin, hvor der absolut ingen slinger i valsen er.
Serveringstemperatur
7-8 °C.
Alkoholgrad
12 % vol.
Størrelse
0,75 L

Anmeldelser:

/10
/10
/10

Ribera del duero - Kongevinene fra højsletten

Dyk ned i vores udvalg fra Ribera del Duero

Ønsker du et special tilbud

Jeg ønsker tilbud på storkøb

Storkøb defineres hos os som køb over 60 flasker.

Hold dig opdateret

Tilmeld vores nyhedsbrev

Og modtag fantastiske nyheder og tilbud