Vin med personlighed

Hos D’Wine er vi lidt anderledes end alle de andre. Vores mål bliver aldrig at være i fokus. Det handler for os om de små vinproducenter der dag efter dag kæmper for at lave de bedste vine til jer. 

Uden alle disse fantastiske personligheder, deres passion og dedikation havde vi ikke eksisteret og således ikke haft de levende fortællinger og personlige bånd til både vores vine og producenter. Det her handler om deres drømme og hjerteblod. Derfor er vores motto ‘Deres Liv – Vores Passion‘.

Vores drøm

Vi lever i dag i en verden, hvor der er så meget fart på, at vi oftest glemmer at stoppe op og nyde rejsen. Vi er alle fanget i hamsterhjulets evindelige snurren, hverdagens trummerum og praktiske gøremål. I denne hektiske hverdag er det bare rart indimellem at turde hoppe af hjulet, trække vejret dybt og nyde dem man har kær. 

Vin er anderledes end alt andet i livet, den er nemlig hævet over tid og sted, over sygdom og ufred. Det er et nådigt asyl fra netop denne fortravlede hverdag, og stedet hvor mange finder helle med deres kære, venner såvel som familie. 

Vores drøm er derfor at være med til at bringe jer livskvalitet og glæde, at skabe gode øjeblikke og magiske stunder, der kan vare resten af livet -uafhængigt af tid, sted eller økonomi. Der er nemlig en vin til alle, og den vil vi gerne finde til jer. 

Lær os bedre at kende

Her er lidt om os du møder på messer, taler i telefon med eller ser i nyhedsbrevet. Vi er et lille team med stor personlighed. Vi arbejder med passion og elsker udfordringer.
Vi er fleksible, løsningsorienterede og vores vigtigste opgave er at forsyne jer med god vin, viden og gode historier.  

Kristian Ishøy, Ejer & Sommelier

Jeg er ejer og skaber af D’Wine i 2011. Jeg har gennem mit liv arbejdet i flere forskellige brancher, men mit hjerte har hele tiden banket tungt for at pumpe vin rundt i mine blodårer. Min dag er måske en anelse anderledes end mange andres hverdag. Jeg valgte nemlig at følge min intuition og gøre det som jeg synes er sjovest, nemlig at rejse, spise og smage på vine.

Jeg rejser normalt konstant rundt mellem vinhuse og finder ud af hvilke varer vi skal have i vores sortiment, samtidig med at jeg konstant skal have fingeren på pulsen i forhold til hvad der sker i vinens verden. Jeg elsker at lave mad, smage på vin og nyde et godt glas og god mad sammen med gode venner. Kort sagt – jeg elsker alt det der kan centreres omkring spisebordet.

Hvad drikker du derhjemme? Jeg er rigtigt meget til hvidvin og især Riesling ligger altid på køl i mit køleskab.

Kontakt mig
26 13 12 31
ki@d-wine.dk

Anne Dahl Christiansen, Leder & Sommelier

Jeg satte for alvor fod i vinens verden da jeg blev ansat i vores Vinbar i 2016, siden da har det taget om sig, og jeg er totalt vinnørd og entusiast. Jeg er daglig leder og brænder for at dygtiggøre og uddanne mit personale. Jeg er uddannet WSET 3 Sommelier, og elsker at rådgive om vin og levere god service – både til dem sælger vin til, men også på gulvet i vores vinbar, hvor jeg også er at finde af og til.  

Booker du os til en vinsmagning eller ringer for vejledning omkring vin er det ofte mig I vil møde eller tale med.

Jeg nørder vin hver dag; og jeg elsker det. Udover vin elsker jeg at lave og spise god mad. Både derhjemme og ude. Når vin og mad går op i en højere enhed, kan jeg ikke blive meget mere begejstret. Skoven er mit pusterum, og jeg har altid en pose i lommen – hvis nu jeg finder svampe eller lækre bær!

Hvad drikker du derhjemme?
Jeg er og bliver en sucker for vin med syre. For tiden drikker jeg rigtig meget tysk Spätburgunder.

Kontakt mig
25 12 12 31

adc@d-wine.dk

Pia Rasmussen, Bogholder & Kundeservice

Jeg holder styr på regnskabstallene her hos D’Wine, hvor jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med mine dejlige kollegaer siden 2018.

Her hos D’Wine har jeg fingrene i flere forskellige ting, også udover bogholderi. Bl.a. har jeg ofte kontakten med vinhusene, når vi skal have fyldt vores lager op. Jeg er ofte med på lager for at gøre vin klar til afsendelse, så vores kunder kan modtage deres vin. Jeg elsker variationen i mit job.
Rent teknisk er jeg nok den, der ved mindst om vin her hos os. Til gengæld elsker jeg at drikke det og især til et godt måltid sammen med gode venner og familie. Og så er det jo altid spændende, når der skal smages på noget nyt.

Hvad drikker du derhjemme?
Som ”hyggevin” er jeg kæmpe fan af Mencia-vinene fra vinhuset Casar de Burbia. De er frugtige med en god frisk syre, og smagen holder 100% hvad duften lover. Til maden holder jeg meget af at drikke Sastre Crianza. Der er fuld power på alle tangenter og den kan hamle op med selv tung og krydret mad.

Kontakt mig
40 80 12 31
ps@d-wine.dk

Emil Lindeneg, Salg

Jeg har været en del af D’Wine familien siden efteråret 2020. Jeg er bosiddende på Frederiksberg og har primært ansvarsområde for vores salg til forhandlere og restauranter på Sjælland.

Jeg bor sammen med Julie og vores lille hund, der har det som blommen i et æg. Jeg bruger meget tid på madlavning og elsker at kræse om mine venner og familie med god mad – og vin selvfølgelig!

Jeg har kendt D’Wine i 6 år, da jeg tidligere havde en spansk butik i København. Her arbejdede jeg tæt sammen med D’Wine og faldt fuldstændigt for deres produkter. Butikken lukkede jeg dog i 2017 og arbejdede herefter ved Hørkram. Det var okay, men jeg savnede at arbejde med vin, så da Kristian ringede i efteråret 2020 og tilbød mig at arbejde for D’Wine, var jeg ikke et sekund i tvivl – og jeg har ikke fortrudt det et øjeblik.

Hvad drikker du derhjemme?
Jeg er helt solgt i Laurentiusberg GG og Viña Sastres produkter. Det er vanvittig høj kvalitet.  


Kontakt mig
25 77 12 31
el@d-wine.dk

Kristoffer Overlund

Mit navn er Kristoffer Brix Overlund, men i daglig tale kaldes jeg bare Bob. Jeg bor i Hjørring sammen med min hustru, Isabell. Jeg har været ansat hos D’Wine i 7 år, siden jeg blev færdiguddannet fra UCN, hvor jeg studerede noget komplet ligegyldigt. I øjeblikket læser jeg en kandidat i IT-ledelse på Aalborg Universitet, og arbejder derfor kun på deltid. Jeg arbejder primært med forretningskunder, specialprodukter, fremstilling af lækre vinkasserkasser og firmagavesegmentet.

Jeg er måske ikke verdens største vinsmager, men jeg kan smage hvad jeg kan lide og forstår også oftest hvorfor Anne og Kristian kan falde i svime over en vin – men andre gange synes jeg de er helt på afveje.

Hvad drikker du derhjemme?
Jeg er til de lidt tungere vine, så vinene fra Priorat og Ribera del Duero er klare favoritter.

Kontakt mig
51 36 42 17
kbo@d-wine.dk