Vin med personlighed

Hos D’Wine er vi lidt anderledes end alle de andre. Vores mål bliver aldrig at være i fokus. Det handler for os om de små vinproducenter der dag efter dag kæmper for at lave de bedste vine til jer. 

Uden alle disse fantastiske personligheder, deres passion og dedikation havde vi ikke eksisteret og således ikke haft de levende fortællinger og personlige bånd til både vores vine og producenter. Det her handler om deres drømme og hjerteblod. Derfor er vores motto ‘Deres Liv – Vores Passion‘.

Vores drøm

Vi lever i dag i en verden, hvor der er så meget fart på, at vi oftest glemmer at stoppe op og nyde rejsen. Vi er alle fanget i hamsterhjulets evindelige snurren, hverdagens trummerum og praktiske gøremål. I denne hektiske hverdag er det bare rart indimellem at turde hoppe af hjulet, trække vejret dybt og nyde dem man har kær. 

Vin er anderledes end alt andet i livet, den er nemlig hævet over tid og sted, over sygdom og ufred. Det er et nådigt asyl fra netop denne fortravlede hverdag, og stedet hvor mange finder helle med deres kære, venner såvel som familie. 

Vores drøm er derfor at være med til at bringe jer livskvalitet og glæde, at skabe gode øjeblikke og magiske stunder, der kan vare resten af livet -uafhængigt af tid, sted eller økonomi. Der er nemlig en vin til alle, og den vil vi gerne finde til jer.