Vin med personlighed

Hos D’Wine er vi lidt anderledes end alle de andre. Vores mål bliver aldrig at være i fokus. Det handler for os om de små vinproducenter der dag efter dag kæmper for at lave de bedste vine til jer. 

Uden alle disse fantastiske personligheder, deres passion og dedikation havde vi ikke eksisteret og således ikke haft de levende fortællinger og personlige bånd til både vores vine og producenter. Det her handler om deres drømme og hjerteblod. Derfor er vores motto ‘Deres Liv – Vores Passion‘.

Vores drøm

Vi lever i dag i en verden, hvor der er så meget fart på, at vi oftest glemmer at stoppe op og nyde rejsen. Vi er alle fanget i hamsterhjulets evindelige snurren, hverdagens trummerum og praktiske gøremål. I denne hektiske hverdag er det bare rart indimellem at turde hoppe af hjulet, trække vejret dybt og nyde dem, vi har kær. 

Vin er anderledes end alt andet i livet, den er nemlig hævet over tid og sted, over sygdom og ufred. Det er et nådigt asyl fra netop denne fortravlede hverdag, og stedet hvor mange finder helle med deres kære – venner såvel som familie. 

Vores drøm er derfor at være med til at bringe jer livskvalitet og glæde, at skabe gode øjeblikke og magiske stunder, der kan vare resten af livet -uafhængigt af tid, sted eller økonomi. Der er nemlig en vin til alle, og den vil vi gerne finde til jer. 

Lær os bedre at kende

Her er lidt om os du møder på messer, taler i telefon med eller ser i nyhedsbrevet. Vi er et lille team med stor personlighed. Vi arbejder med passion og elsker udfordringer.
Vi er fleksible, løsningsorienterede og vores vigtigste opgave er at forsyne jer med god vin, viden og gode historier.  

Kristian Ishøy, Ejer & Sommelier

Jeg er ejer og skaber af D’Wine i 2011. Jeg har gennem mit liv arbejdet i flere forskellige brancher, men mit hjerte har hele tiden banket tungt for at pumpe vin rundt i mine blodårer. Min dag er måske en anelse anderledes end mange andres hverdag. Jeg valgte nemlig at følge min intuition og gøre det som jeg synes er sjovest, nemlig at rejse, spise og smage på vine.

Jeg rejser normalt konstant rundt mellem vinhuse og finder ud af hvilke varer vi skal have i vores sortiment, samtidig med at jeg konstant skal have fingeren på pulsen i forhold til hvad der sker i vinens verden. Jeg elsker at lave mad, smage på vin og nyde et godt glas og god mad sammen med gode venner. Kort sagt – jeg elsker alt det der kan centreres omkring spisebordet.

Hvad drikker du derhjemme? Jeg er rigtigt meget til hvidvin og især Riesling ligger altid på køl i mit køleskab.

Kontakt mig
26 13 12 31
ki@d-wine.dk

Nanna Benedictus, Community Manager

Jeg er vist det, man kan kalde en altmulig-kvinde. Listen er lang, over de forskellige opgaver jeg håndterer. Jeg er uddannet psykolog og bruger 2 dage om ugen i min egen klinik. Dog har aldrig helt kunne slippe D'Wine, som jeg har været en del af siden 2015. Kristian er ikke bare min partner in wine, vi danner nemlig også par privat. Jeg påstår selv, at jeg er fornuftens stemme i vores partnerskab. Sammen formår vi at lede personalet, finde nye spændende vine og planlægge og udvikle vores skønne sted D'Wine. Hvad drikker du derhjemme? Jeg elsker fadlagret hvidvin, ligenu specielt tysk chardonnay. Kontakt mig 25368466 nb@d-wine.dk

Pia Rasmussen, Bogholderi & Kundeservice

Jeg holder styr på regnskabstallene her hos D’Wine, hvor jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med mine dejlige kollegaer siden 2018.

Her hos D’Wine har jeg fingrene i mange forskellige ting. Bl.a. er det mig, som du oftest får fat i, hvis du ringer eller skriver til herind. Jeg har også kontakten med vinhusene, når vi skal have fyldt vores lager op. Når vi har rigtig travlt, er jeg med ude på vores lager for at gøre vin klar til afsendelse, så du kan modtage dine vine. Dvs. jeg får lov til at være med lige fra starten, hvor vinene bestilles hos vinhuset og indtil slut, hvor de ender hos dig - jeg elsker variationen i mit job.
Rent teknisk er jeg ikke den ansatte, som ved mest om vin her hos os. Til gengæld elsker jeg at drikke den og især til et godt måltid sammen med gode venner og familie. Og så er det jo altid spændende, når der skal smages på noget nyt.

Hvad drikker du derhjemme?
Som ”hyggevin” er jeg kæmpe fan af Mencia-vinene fra vinhuset Casar de Burbia. De er frugtige med en god frisk syre, og smagen holder 100% hvad duften lover. Til maden holder jeg meget af at drikke Sastre Crianza. Der er fuld power på alle tangenter og den kan hamle op med selv tung og krydret mad.

Kontakt mig
40 80 12 31
ps@d-wine.dk

Kristoffer Overlund

Mit navn er Kristoffer, men i daglig tale kaldes jeg bare Bob. Jeg bor i Hjørring sammen med min hustru, Isabell. Jeg har været ansat hos D’Wine i 7 år, siden jeg blev færdiguddannet fra UCN, hvor jeg studerede noget komplet ligegyldigt. I øjeblikket læser jeg en kandidat i IT-ledelse på Aalborg Universitet, og arbejder derfor kun på deltid. Jeg arbejder primært med forretningskunder, specialprodukter, fremstilling af lækre vinkasser og firmagavesegmentet.

Jeg er måske ikke verdens største vinsmager, men jeg kan smage hvad jeg kan lide og forstår også oftest hvorfor Nanna og Kristian kan falde i svime over en vin – men andre gange synes jeg de er helt på afveje.

Hvad drikker du derhjemme?
Jeg er til de lidt tungere vine, så vinene fra Priorat og Ribera del Duero er klare favoritter.

Kontakt mig
51 36 42 17
kbo@d-wine.dk