fbpx

Casar De Burbia

Første gang Kristian stødte på vinhuset, var til en vinmesse i Barcelona i 2012, hvor vinmageren Isidro stod og udskænkede smagsprøver på sine vine. Kristian blev straks betaget af den frugtige, saftige og syreholdige stil som Isidros vine repræse... | Læs mere
Pris
Pris - slider
169 DKK299 DKK

Om vinhuset

Første gang Kristian stødte på vinhuset, var til en vinmesse i Barcelona i 2012, hvor vinmageren Isidro stod og udskænkede smagsprøver på sine vine. Kristian blev straks betaget af den frugtige, saftige og syreholdige stil som Isidros vine repræsenterede. En stil der skilte sig markant ud fra resten af Spaniens normalt tunge vine. Derfor drog Kristian året efter til Bierzo for at besøge Isidros vinhus.

Casar De Burbia blev stiftet af Isisdros far Nemesio Fernández Bruña, i 1989, hvor Nemesio begyndte at opkøbe gamle vinstokke. Nemesio gik efter vinstokke der stod på på de mest stejle skråninger. Vinstokke som andre vinmagere ikke havde interesse i, grundet de større økonomiske udgifter til pleje og høst af disse marker. Fordelen ved disse marker er dog, at vinstokkene producerer druer med mere friskhed end hvad med finder hos vinstokke der står på flade og lavtliggende marker. Én af grundende til, at vi elsker vinene fra Casar De Burbia!

For Isidro er det meget vigtigt, at hans vine reflekterer de omgivelser de står i og derfor arbejder han også med respekt for naturen, hvilket gør, at flere og flere af hans vine bliver øko-certificeret. Derfor arbejder han også altid med store fade på 500 liter, så ikke fadet går ind og overdøver vinens udtryk og identitet.

Isidro laver sine vine på de lokale druer Mencia til rødvin og Godello til hvidvin. Mencia-druen har et meget frisk og frugtdrevet udtryk med noter af mørke bær og lakrids. Godello-druen giver som regel et dejligt frugtigt udtryk med noter af blomster og lyse stenfrugter, samtidig med, at den holder en fin syre.

Ønsker du et special tilbud

Jeg ønsker tilbud på storkøb

Storkøb defineres hos os som køb over 60 flasker.

Hold dig opdateret

Tilmeld vores nyhedsbrev

Og modtag fantastiske nyheder og tilbud