fbpx

Trittenheimer Apotheke Urstück Trocken GG 2022

Område: Mosel

179,00 kr.

203 på lager

Total antal flasker i kurven Rabat i %
6 - 11 10%
12 - 60 25%

Kort om vinen

Urstück-marken ligger sydvendt på den bedste del af den store Trittenheimer Apotheke vinmark. Oldgamle vinstokke helt ned mod vandet med nærmest lodret hældning. En utrolig sprød og intens riesling, der er et must-try for alle riesling-elskere.

Mad til vinen

Hovedingrediens:

Fjerkræ
Lys fisk

Metode:

Grillet
Stegt
Råt
Røget

Tilberedt med:

Urter
Chili
Varme krydderier
Smør
Svampe

Det sikre match er sushi med wasabi, mens den frække kunne være kolde forretter med syltede svampe, sprængt unghanebryst med sommergrønt, babyspinat og limeskal.

Beskrivelse:

Lagringstid & metode
Lagret på ståltank og strückfass
Druesammensætning
Riesling
Lagringspotentiale
5-10 år
Aroma
Intense og umiddelbare aromaer springer op af glasset. Urter, citrus og lyse stenfrugter kæmper giganternes kamp for at komme først op af glasset. Herefter kommer melon, abrikossten, flint, græs, dild, mynte, mandelblomst og en let urtet timiannæse frem.
Smag
Eksplosion af smag. Intens citrusfrugt, sødmefuld og sitrende sten/jern fornemmelse. Rensende og nærmest balsamerende i munden. Eftersmagen er intens og vedvarende med en fornemmelse af citrusskal.
Serveringstemperatur
8-10 °C
Alkoholgrad
13 % vol.
Størrelse
0,75 L

Anmeldelser:

Flaskehalsen
5/10
Point: 93
"Det er ikke hverdagskost at finde en af de rigtig flotte Rieslinger med GG-betegnelse til en pris under 200 kroner. Nogle gange kan GG-Riesling have så meget finesse og nuance, at man skal være godt trænet for at få det optimale ud af smagsoplevelsen. Med Heribert Boch’s take på en Trocken fra Trittenheimer er der god value til de trænede smagsløg, men der er også flot mulighed for, at de knap så trænede smagsløg kan få en oplevelse, hvor de virkelig mærker forskel på en almindelig Riesling og én, der kan noget mere."
/10
/10

Ribera del duero - Kongevinene fra højsletten

Dyk ned i vores udvalg fra Ribera del Duero

Ønsker du et special tilbud

Jeg ønsker tilbud på storkøb

Storkøb defineres hos os som køb over 60 flasker.

Hold dig opdateret

Tilmeld vores nyhedsbrev

Og modtag fantastiske nyheder og tilbud