Fra det golde og sandede Rueda, hvor vinstokkene kæmper om næring og vand. Lavet af Antonio fra vinhuset Garciarévalo, der er mester i Verdejo-vine. Denne vin er fra marken Tresolmos, der oversat betyder marken med de tre elmetræer. Der står nemlig tre elmetræer midt på den sandede mark – og det har de gjort, så længe Antonio har lavet vin. Denne er elegant, frisk og frugtig. En helt klassisk Verdejo-vin.
Mad til vinen
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Lys fisk
Grønsager
Metode:
I ovn
Stegt
Tilberedt med:
Urter
Prøv denne til bagt eller grillede lyse fisk med padron-peber og squash.
Beskrivelse:
Lagringstid & metode
Lagret på ståltank
Druesammensætning
Verdejo
Lagringspotentiale
Bør drikkes ung
Aroma
Lækker, elegant næse med lyse stenfrugter, hyldeblomst og en anelse græs i undertonen. Moden ananas fornemmes også.
Smag
Elegant og letbenet vin med en saftig og blød mundfornemmelse. Frisk og sommerlig med en behagelig eftersmag af urter. Den klassiske let bitre albedo fornemmes i afslutningen.