fbpx

Sølv 2017

Område: Granada

229,00 DKK

233962 på lager

Antal Rabat
6 - 11 10%
12 + 25%

Kort om vinen

Fra smukke Señorio de Nevada i Sydspaniens varme står vinstokkene og bager i varmen for foden af Sierra de Nevada-bjergene. Her er vinen Plata, som betyder sølv på spansk. Med denne vin bliver smagsløgene stimuleret med frugt og enorm fylde, som går op i en højere enhed.

Mad til vinen

Hovedingrediens:

Lam
Oksekød

Metode:

Grillet
I ovn
Stegt

Tilberedt med:

Urter

Drik denne til en oksemørbrad med en kraftig rødvinssauce og timian. Et fremragende alternativ kan være lammekrone eller kølle med rosmarin, salvie og hvidløg.

Beskrivelse:

Lagringstid & metode
Lagret 11 måneder på amerikanske og franske egetræsfade.
Druesammensætning
Syrah, Merlot, Petit Verdot
Lagringspotentiale
5-10 år
Aroma
Fyldig, potent og frugtdrevet aroma, hvor Spaniens bagende sol kan fornemmes. Mørke modne bær, brombær, kirsebær, eukalyptus, chokolade, og mørkristet kaffe.
Smag
Potent og fyldig vin, hvor de mørke bær træder frem i kombination med chokolade og kaffe. Den store krop er balanceret flot, hvor en behagelig syre også er at finde. Eftersmagen er lang og vedholdende, hvor man efter én tår fristes til en mere.
Serveringstemperatur
14-16 °C.
Alkoholgrad
15,5 % vol.
Størrelse
0,75 L

Anmeldelser:

Sølv 2017
6/10
Point: 95
Señorío de Nevada holder til lidt syd for den fantastiske by Granada – på kanten af de mægtige Sierra Nevada-bjerge i Andalusien. Det er ikke det område i Spanien, der er mest berømt for sin vinproduktion, men tag ikke fejl, for besætningen på vingården præsterer forrygende vine. De tre røde hovedvine er inddelt i kategorierne bronze, sølv og guld, og Plata er sølv-udgaven, der er sat sammen af Syrah, Merlot og Petit Verdot. Man kunne forvente, hvis man tilsatte en smule logik, at en andalusisk rødvin ville være relativt tung og sødmefuld på grund af det varme klima, men vi bevæger os altså i højdemeter mellem 700 og 800, når vi er i dette område, og luften fra de høje bjerge mod øst er ligeledes med til at køle vinmarkerne ned. (Årgang 16)
Sølv 2017
/10
Point: 88
Color: cherry, garnet rim. Aroma: overripe fruit, fruit liqueur notes, balsamic herbs. Boca: pruney, sweetness. (Årgang 16)
Sølv 2017
6/10
Sølvcuvéen hos Señorío de Nevada er en af mine største spanske favoritter målt på kvalitet i forhold til pris. Jeg har tidligere smagt den i årgang 2011, 2014, 2015 og nu 2016’eren, og den har hver gang leveret varen – en kraftfuld og koncentreret lækkerbisken med god struktur. (Årgang 16)

Ribera del duero - Kongevinene fra højsletten

Dyk ned i vores udvalg fra Ribera del Duero

Algade 54
9000 Aalborg
Tlf.: 50 80 12 31
info@d-wine.dk

Telefonerne er åbne
mandag til torsdag
8.00 – 16.00

fredag
8.00-15.30

OBS: Vær opmærksom på stigende fragtpriser!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i alle vores konkurrencer om vin, vinrejser og vinsmagninger

Ønsker du et special tilbud

Jeg ønsker tilbud på storkøb

Storkøb defineres hos os som køb over 60 flasker.

Hold dig opdateret

Tilmeld vores nyhedsbrev

Og modtag fantastiske nyheder og tilbud