fbpx

Sølv 2017 – findes kun i smagekassen

Område: Granada

229,00 kr.

232 på lager

Total antal flasker i kurven Rabat i %
6 - 11 10%
12 - 60 25%

Kort om vinen

Fra smukke Señorio de Nevada i Sydspaniens varme står vinstokkene og bager i varmen for foden af Sierra de Nevada-bjergene. Her er vinen Plata, som betyder sølv på spansk. Med denne vin bliver smagsløgene stimuleret med frugt og enorm fylde, som går op i en højere enhed.

Mad til vinen

Hovedingrediens:

Lam
Oksekød

Metode:

Grillet
I ovn
Stegt

Tilberedt med:

Urter

Drik denne til en oksemørbrad med en kraftig rødvinssauce og timian. Et fremragende alternativ kan være lammekrone eller kølle med rosmarin, salvie og hvidløg.

Beskrivelse:

Lagringstid & metode
Lagret 11 måneder på amerikanske og franske egetræsfade.
Druesammensætning
Syrah, Merlot, Petit Verdot
Lagringspotentiale
5-10 år
Aroma
Fyldig, potent og frugtdrevet aroma, hvor Spaniens bagende sol kan fornemmes. Mørke modne bær, brombær, kirsebær, eukalyptus, chokolade, og mørkristet kaffe.
Smag
Potent og fyldig vin, hvor de mørke bær træder frem i kombination med chokolade og kaffe. Den store krop er balanceret flot, hvor en behagelig syre også er at finde. Eftersmagen er lang og vedholdende, hvor man efter én tår fristes til en mere.
Serveringstemperatur
14-16 °C.
Alkoholgrad
15,5 % vol.
Størrelse
0,75 L

Anmeldelser:

Flaskehalsen
5/10
Point: 94
Der findes mange smukke steder i Verden, men ikke mange, der kan måle sig med de omgivelser, Señorío de Nevada dyrker vin i. På grænsen til Sierra Nevada-bjergene i Andalusien, finder man et lille, fint stykke paradis, og det bliver bestemt ikke mindre smukt af, at her også skabes lækker vin. For eksempel dee Plata, der har masser af power med sine 15,5% alkohol. Skabt på et blend af Syrah, Merlot, Petit Verdot og Tempranillo-druer er der masser af aroma og smag, hvor solbær, mokka og mørk chokolade er med til at fylde glasset med smag og aroma fra top til bund.
/10
samg_paa_vin
6/10
Sølvcuvéen hos Señorío de Nevada er en af mine største spanske favoritter målt på kvalitet i forhold til pris. Jeg har tidligere smagt den i årgang 2011, 2014, 2015 og nu 2016’eren, og den har hver gang leveret varen – en kraftfuld og koncentreret lækkerbisken med god struktur. (Årgang 16)

Ribera del duero - Kongevinene fra højsletten

Dyk ned i vores udvalg fra Ribera del Duero

Ønsker du et special tilbud

Jeg ønsker tilbud på storkøb

Storkøb defineres hos os som køb over 60 flasker.

Hold dig opdateret

Tilmeld vores nyhedsbrev

Og modtag fantastiske nyheder og tilbud