fbpx

Silvanus 2018

229,00 DKK

255 på lager

Antal Rabat
6 - 11 10%
12 + 25%

Kort om vinen

Silvanus fra Ribera del Duero er uden tvivl vores flagskib. Her har vi at gøre med en klassisk, kraftfuld Tempranillo, som bare sidder lige i skabet. En fantastisk vin som bare skal smages.

Mad til vinen

Hovedingrediens:

Lam
Oksekød
Gris
Vildt
Grønsager

Metode:

Grillet
I ovn
Stegt

Tilberedt med:

Urter
Chili
Varme krydderier
Ost
Svampe

Servér til grillede lammekoteletter af babylam med aioli og bagekartoffel – præcis som de foretrækker det i Ribera del Duero. Silvanus er desuden den ultimative julevin og passer fremragende til vores klassiske danske julemenu, med alt hvad det indebærer.

Beskrivelse:

Lagringstid & metode
Lagret 14 måneder på nye primært franske, men også amerikanske egetræsfade. Herefter minimum 14 måneder på flaske inden frigivelse af vinen.
Druesammensætning
Tempranillo på 30 til 80 år gamle vinstokke.
Lagringspotentiale
Minimum 10 år
Aroma
Intens duft af skovbær, kirsebær, figner og skyggemoreller. Intens duft af underskov og balsamiske noter. Der er masser af fad og røg i aromaen.
Smag
I munden er den voldsomt frugtig, men samtidig er der fuld power på tannin og tørhed. Eftersmagen er lang og vedvarende.
Serveringstemperatur
15-16 °C.
Alkoholgrad
14 % vol.
Størrelse
0,75 L

Anmeldelser:

Silvanus 2018
5/10
Point: 95
Der er stadig en del, der vælger Spanien fra, når de skal vælge deres julevin. Men der findes flere rigtig spændende spanske vine, der godt kan klare al fedt- og smagsballaden. Et af de tilbagevendende og fremragende eksempler er Silvanus fra vinhuset Asenjo & Manso i Ribera del Duero. Også i 2018-årgangen fremstår den lækkert krydret, kraftig – men stadig på en saftig måde med tilpas syre til, at det ikke bliver tungt. I stedet er vinen intens, flot balanceret og med en blød og rund stil, der også sagtens kan fungere, når middagen er indtaget, og der skal danses moderne om det hjembragte grantræ.
/10
Silvanus 2018
5/10
Mørkviolet og tæt i farven med en lige så tæt og koncentreret aroma, der byder på lige dele primære, friske noter og tertiære, udviklede noter. Kirsebær, hindbær, mokka, læder og lidt læder sammen med lidt toast og vanilje. (Årgang 2016)

Ribera del duero - Kongevinene fra højsletten

Dyk ned i vores udvalg fra Ribera del Duero

Algade 54
9000 Aalborg
Tlf.: 50 80 12 31
info@d-wine.dk

Telefonerne er åbne
mandag til torsdag
8.00 – 16.00

fredag
8.00-15.30

OBS: Vær opmærksom på stigende fragtpriser!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i alle vores konkurrencer om vin, vinrejser og vinsmagninger

Ønsker du et special tilbud

Jeg ønsker tilbud på storkøb

Storkøb defineres hos os som køb over 60 flasker.

Hold dig opdateret

Tilmeld vores nyhedsbrev

Og modtag fantastiske nyheder og tilbud