Fra smukke Señorio de Nevada i Sydspaniens varme står vinstokkene og bager i varmen for foden af Sierra de Nevada-bjergene. Her er en smuk og elegant rosé i stil med de kendte rosér fra Provence.
Mad til vinen
Hovedingrediens:
Skaldyr
Metode:
I ovn
Kogt
Tilberedt med:
Urter
Ost
Servér til en gedeostsalat med honning, frysetørrede hindbær og friske jordbær.
Beskrivelse:
Lagringstid & metode
Lagret på ståltank
Druesammensætning
Grenache
Lagringspotentiale
Bør drikkes ung og frisk
Aroma
Vinen kommer flot og letbenet op af glasset, hvor noter af jordbær, hindbær og modne kirsebær står frem. Frugtdrevet med en snært af grøn peber.
Smag
Frugtig og saftig i munden med en relativ fyldig mundfornemmelse, der afløses af en behagelig friskhed. Trods varmen i sydens bagende sol opleves vinen sommerlig, let og elegant, som i Provence men med større mundfylde. Vinen fremstår let carbonisk og derfor let perlende ved åbning, hvilket giver lidt mere friskhed til vinen.