Pablo Calatayud er manden bag Celler del Roure, hvor unikke lokale druesorter og amforas fra 1600-tallet er i fokus. Alle vinmarker dyrkes økologisk og næsten alle vine er i dag certificeret økologiske med svovlgrænser langt under den tilladte grænse for økologisk vin. For Pablo giver andet ikke mening. Han intervenerer så lidt som muligt, for det ultimative mål er ærlig vin, der smager af Valencia og dets terroir. Her enkelmarksvinen Parotet på lokaldruerne Mandó og Arcos.
Mad til vinen
Hovedingrediens:
Lam
Gris
Vildt
Metode:
Grillet
I ovn
Tilberedt med:
Urter
Beskrivelse:
Lagringstid & metode
Lagret 12 måneder på amfora
Druesammensætning
60 % Arcos og 40 % Mandó
Lagringspotentiale
Indtil 2025
Aroma
Rosenpeber, mørke kirsebær, syrlige brombær, mynte, violer og eukalyptus.
Smag
Smagsfuld med god syre og tannin. Saftigt og komplekst. Urtet, slikket, modne kirsebær, let animalsk. Blød og lang eftersmag.