Topcavaen fra Oriol Rosell. Her er skruet op for det hele! Fyldig og kompleks cava, hvor en stor oplevelse er garanteret!
Mad til vinen
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Oksekød
Gris
Metode:
Grillet
I ovn
Stegt
Tilberedt med:
Urter
Smør
Ost
Svampe
Denne cava har så meget fylde og krop, at den sagtens kan matche en god bøf eller andre grillede kødretter. Passer også godt til faste oste og charcuteri.
Beskrivelse:
Lagringstid & metode
Lagret min. 48 måneder med egne gærrester. 10 % af vinen er fadlagret i 4 måneder.
Druesammensætning
70 % Xarel·lo, 20% Macabeo, 10% Parellada.
Lagringspotentiale
Nyden indenfor 3 år.
Aroma
Høj aromatisk intensitet. I starten lys frugt (ananas), der går over i fine balsamiske toner for til sidst at give noter af bagværk.
Smag
Kompleks og fyldig vin med blød indgang i munden og velintegrerede bobler. Tropiske frugter, balsamiske toner og et strejf af tørret frugt. Voluminøs og cremet cava med en lang vedholdende eftersmag.