Helt tør og frisk cava fra Oriol Rossel i et komplekst og fyldigt udtryk. Cremet, frisk og elegant med en lækker eftersmag der hænger ved.
Mad til vinen
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Fed fisk
Skaldyr
Metode:
I ovn
Tilberedt med:
Urter
Smør
Ost
Passer godt til klassisk paella, eller til charcuteri og faste oste.
Beskrivelse:
Lagringstid & metode
Lagret i mindst 23 måneder med egne gærrester
Druesammensætning
55 % Xarel·lo, 30 % Macabeo, 15 % Parellada
Lagringspotentiale
Nydes indenfor 2 år
Aroma
Fyldig intens aroma hvor lyst bagværk som brioche og kiks træder frem. Modne stenfrugter, fersken, abrikos og lyse blomster. En let urtet fornemmelse.
Smag
Fyldig cava der breder sig i hele munden. Knastør med en frisk syre og et saftigt udtryk med stenfrugter og en mild gærfornemmesle. Lang og vedholdene eftersmag.