fbpx

Kvartalskassen

Vinhus: D'Wine
  Denne kvartalskasse sendes ud medio maj. Steinbock Grauburgunder Cup & Rings Albariño Horny Rosé Burro Loco rosado Liberalia 2 Bancal del Bosc Tinto   Kvartalskasserne udsendes medio februar, maj, august og november

669,00 kr. / 3 months

Subscription details

  • Billed every 3 months

997 på lager

Om eventet

Kvartalskassen er et koncept, hvor I gennem et abonnement hos os modtager 6 lækre vine én gang i kvartalet. Alle vinene er særligt udvalgt med fokus på årstiden, så den passer perfekt til årstidens retter.

Hver enkelt vin har sin egen historie, ligesom hvert vinhus har sin unikke fortælling. Derfor har vi lavet dette koncept for at I som forbrugere får smagt en stribe forskellige vine til en fantastisk pris. Vi kender det nemlig allesammen, vi er vanedyr og lidt konservative i vores tilgang til, hvad vi drikker –  man ender oftest med det, man kender og er tryg ved. Det vil vi gerne rokke lidt ved, så fokus også rettes mod mere ukendte druer og områder. For her laves der også mange helt unikke vine, men som ingen kender og får smagt. Derfor kommer kvartalskassen til at bestå af en blanding af vine fra både kendte og mindre kendte vinområder.

Som en ekstra bonus leveres alle kvartalskasser fragtfrit, så du med abonnementet ikke skal tænke på andet end at modtage 6 flasker fantastisk vin én gang i kvartalet – lettere bliver det ikke. Husk på – du kan til hver en tid framelde dig kvartalskassen.

* Kvartalskasserne udsendes medio februar, maj, august og november

Ønsker du et special tilbud

Jeg ønsker tilbud på storkøb

Storkøb defineres hos os som køb over 60 flasker.

Hold dig opdateret

Tilmeld vores nyhedsbrev

Og modtag fantastiske nyheder og tilbud