fbpx

Kvartalskassen

Vinhus: D'Wine
Denne kvartalskasse udsendes d. 16. august Kvartalskasserne udsendes medio februar, maj, august og november.

669,00 DKK / renewal

223 på lager

Kort om vinen

Kvartalskassen er en del af D’Wines nye koncept, hvor I gennem et abonnement hos os modtager 6 lækre vine én gang i kvartalet. Alle vinene er særligt udvalgt med fokus på årstiden, så den passer perfekt til årstidens retter.

Hver enkelt vin har sin egen historie, ligesom hvert vinhus har sin unikke fortælling. Derfor har vi lavet dette koncept for at I som forbrugere får smagt en stribe forskellige vine til en fantastisk pris. Vi kender det nemlig allesammen, vi er vanedyr og lidt konservative i vores tilgang til, hvad vi drikker –  man ender oftest med det, man kender og er tryg ved. Det vil vi gerne rokke lidt ved, så fokus også rettes mod mere ukendte druer og områder. For her laves der også mange helt unikke vine, men som ingen kender og får smagt. Derfor kommer kvartalskassen til at bestå af en blanding af vine fra både kendte og mindre kendte vinområder.

Hver gang der kommer en ny kvartalskasse laver vi en video med en kort gennemgang af de forskellige vine, så du/I med det samme er klar til at dykke ned i og gå på opdagelse i de spændende vine. Som en ekstra bonus leveres alle kvartalskasser fragtfrit, så I med abonnementet ikke skal tænke på andet end at modtage 6 flasker fantastisk vin én gang i kvartalet – lettere bliver det ikke. Husk på – du kan til hver en tid framelde dig kvartalskassen.

* Kvartalskasserne udsendes medio februar, maj, august og november

 

 

Ribera del duero - Kongevinene fra højsletten

Dyk ned i vores udvalg fra Ribera del Duero

Algade 54
9000 Aalborg
Tlf.: 50 80 12 31
info@d-wine.dk

Telefonerne er åbne
mandag til torsdag
8.00 – 16.00

fredag
8.00-15.30

OBS: Vær opmærksom på stigende fragtpriser!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i alle vores konkurrencer om vin, vinrejser og vinsmagninger

Ønsker du et special tilbud

Jeg ønsker tilbud på storkøb

Storkøb defineres hos os som køb over 60 flasker.

Hold dig opdateret

Tilmeld vores nyhedsbrev

Og modtag fantastiske nyheder og tilbud