fbpx

Bancal del Bosc Tinto 2018

Område: Montsant

169.00 DKK

170 på lager

Kort om vinen

En elegant og urtet vin lavet i hjertet af et naturreservat i Montsant. Her tryller Vinyes Doménech med både hvid og rød Grenache. Dette fantastiske Vinyes Doménech laver Spaniens svar på en Chateaux-Neuf fra Rhône. Naturen spiller en central rolle på dette vinhus, da omgivelserne bidrager til et gennemgående urtet udtryk, da vinstokkene står på udhuggede stenterasser omgivet af vilde urter, pinjeskov og en enorm biodiversitet. Bancal del Bosc har altid været vores yndlings meditationsvin.

Mad til vinen

Hovedingrediens:

Fjerkræ
Oksekød
Gris
Grønsager

Metode:

Grillet
Kogt
Stegt

Tilberedt med:

Urter
Varme krydderier
Svampe

Perfekt til risretter, paella med kylling og grøntsager eller en klassisk engelsk bøf. Alternativt foreslår vi canneloni med tomat, kylling, som også vil være et sikkert hit.

Beskrivelse:

Lagringstid & metode
Lagret 6 måneder på egetræsfade
Druesammensætning
Grenache, Carignan, Cabernet Sauvignon & Syrah
Lagringspotentiale
3-5 år
Aroma
Blyantspids, solbær, solbærblade og jordbær. Et enormt aromatisk udtryk af calendula, mynte, løvefod, kørvel, timian, roser, lavendel, chokolade, violer og vild vegetation,
Smag
Røde bær, let smag af fad og lækre smagsnoter af urter. Friske bær dominerer, tanninerne er bløde og velafbalancerede. Syren er dejlig fast og eftersmagen lækker og blød.
Serveringstemperatur
13-15 °C.
Alkoholgrad
15 % vol.
Størrelse
0,75 L

Anmeldelser:

Bancal del Bosc Tinto 2018
5/10
Point: 93
Vinyes Domenech formår at skabe store vine med enorm kompleksitet. Men her er beviset på, at det også kan lykkes fremragende, når vinen har et mere ungt, spændstigt, blødt og rart præg. Det her er en frugtig og imødekommende vin med en indbydende friskhed. Samtidig har den et krydret præg og en lakrids-fornemmelse i eftersmagen, der gør den til en umiskendelig Domenech-vin, og det er med til at sikre, at selvom man fornemmer en ukompliceret tilgængelighed, så er der alligevel spændende lag at gå på opdagelse i.
/10
/10

Ribera del duero - Kongevinene fra højsletten

Dyk ned i vores udvalg fra Ribera del Duero

Algade 54
9000 Aalborg
Tlf.: 50 80 12 31
info@d-wine.dk

Telefonerne er åbne
mandag til fredag
9.00 – 16.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om 12 flasker vin

Ønsker du et special tilbud

Jeg ønsker tilbud på storkøb

Storkøb defineres hos os som køb over 60 flasker.