Vinmageren bag denne vin er Hamish, og hans mål var at skabe den perfekte vin til rødt oksekød, som han har en stor forkærlighed for, da han tidligere har arbejdet på en kvægfarm. Det må vi give Hamish ret i – dette er den perfekte bøfvin!
Tæt og kompleks i næsen med aroma af solbær, eukalyptus, chokolade, brombær, læder og peber.
Smag
Kompleks og dyb med en moden men ikke overmoden fornemmelse. Solbær, brombær, peber og rosmarin i smagen. Flot balance med velintegreret tannin og lang eftersmag.
Serveringstemperatur
14-16 °C
Alkoholgrad
14 % vol.
Størrelse
0,75 L
Anmeldelser:
4/10
Point: 89
Australsk steak-vin, der virkelig kan noget med en rød bøf fra grillen eller panden. Det smager faktisk ganske godt, men der er ikke så meget opsigtsvækkende at komme efter, og den kræver at have et godt stykke kød ved sin side, hvis den for alvor skal bide fra sig.