om os

Lær os bedre at kende

Vi er et lille team med stor personlighed. Vi arbejder med passion og elsker udfordringer. Vi er fleksible, løsningsorienterede og vores vigtigste opgave er at forsyne jer med god vin, viden og gode historier.  

Kristian Ishøy
Ejer & Sommelier

Jeg er ejer og skaber af D’Wine i 2011. Jeg har gennem mit liv arbejdet i flere forskellige brancher, men mit hjerte har hele tiden banket tungt for at pumpe vin rundt i mine blodårer.

Min dag er måske en anelse anderledes end mange andres hverdag. Jeg valgte nemlig at følge min intuition og gøre det som jeg synes er sjovest, nemlig at rejse, spise og smage på vine. Jeg rejser normalt konstant rundt mellem vinhuse og finder ud af hvilke varer vi skal have i vores sortiment, samtidig med at jeg konstant skal have fingeren på pulsen i forhold til hvad der sker i vinens verden.

Når ikke jeg rejser elsker jeg at være i vores vinbar og hygge mig med vores fantastiske gæster.

Når jeg har fri elsker jeg at være sammen med min familie. Jeg far til 2 børn og gift på 10. år. Ferierne bliver brugt i mit spanske eksil, hvor jeg rigtigt kan slappe af uden tanke på hverdagens stress og jag. Jeg elsker at lave mad, smage på vin og nyde et godt glas og god mad sammen med gode venner.

Kort sagt – jeg elsker alt det der kan centreres omkring spisebordet.

Hvad drikker du derhjemme? 

Jeg er rigtigt meget til hvidvin og især Riesling ligger altid på køl i mit køleskab.

Kontakt mig
Telefon:  26 13 12 31
E-mail:    ki@d-wine.dk 

Kristoffer Brix Overlund Salg

Mit navn er Kristoffer Brix Overlund, men i daglig tale kaldes jeg bare Bob. Jeg bor i Hjørring sammen med min tilkommende, Isabell. Jeg har været ansat hos D’Wine i 5 år, siden jeg blev færdiguddannet fra UCN, hvor jeg studerede noget komplet ligegyldigt. Jeg arbejder primært med forretningskunder, specialprodukter, fremstilling af smukke kasser og firmagavesegmentet.

I min fritid bruger jeg meget tid på havearbejde, hvor jeg på 6. år arbejder på min Bonzai-have. Det at være ude i den frie luft giver bare enormt meget energi, og jeg elsker at suge solens stråler til mig. Derudover har jeg den vigtige rolle, at jeg laver årets julesnaps til vores interne julefrokost 😊

Jeg er måske ikke verdens største vinsmager, men jeg kan smage hvad jeg kan lide og forstår også oftest hvorfor Anne og Kristian kan falde i svime over en vin – men andre gange synes jeg de er helt på afveje.

Hvad drikker du derhjemme?

I Hjørring drikker vi mest pilsner på dåse, men jeg kommer da ikke udenom at jeg er til de lidt tungere vine, så en vin som D’Iatra er en total yndlingsvin.

Kontakt mig
Telefon:  51 36 42 17
E-mail:    kbo@d-wine.dk 

Anne Dahl Christiansen
Salg & Sommelier

Jeg satte for alvor fod i vinens verden da jeg blev ansat i vores Vinbar i 2016 – blot som studiejobber. Ung og uden nogen vinviden.

Jeg elsker at levere god service, og det var det, der var min motivation for jobbet. Men der skete noget. Jeg blev grebet af vinens verden, og det blev mere end bare en interesse.

Derfor er jeg i dag uddannet sommelier, er barchef på vores vinbar, og sidder med salg hos D’Wine. Booker du os til en vinsmagning er det ofte mig I vil møde.

Jeg nørder vin hver dag; og jeg elsker det. Udover vin elsker jeg at lave og spise god mad. Både derhjemme og ude. Når vin og mad går op i en højere enhed, kan jeg ikke blive meget mere begejstret. Skoven er mit pusterum, og jeg har altid en pose i lommen – hvis nu jeg finder svampe eller lækre bær!

Hvad drikker du derhjemme? 

Jeg er og bliver en sucker for vin med syre. For tiden drikker jeg rigtig meget tysk Spätburgunder. 

Kontakt mig
Telefon:  25 12 12 31
E-mail:    adc@d-wine.dk 

Pia Rasmussen Bogholder

Jeg holder styr på regnskabstallene her hos D’Wine, hvor jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med mine dejlige kollegaer siden 2018.

Her hos D’Wine har jeg fingrene i flere forskellige ting, også udover bogholderi. Bl.a. har jeg ofte kontakten med vinhusene, når vi skal have fyldt vores lager op. Jeg er ofte med på lager for at gøre vin klar til afsendelse, så vores kunder kan modtage deres vin. Jeg elsker variationen i mit job.

Rent teknisk er jeg nok den, der ved mindst om vin her hos os. Til gengæld elsker jeg at drikke det og især til et godt måltid sammen med gode venner og familie. Og så er det jo altid spændende, når der skal smages på noget nyt.

Hvad drikker du derhjemme? 

Som ”hyggevin” er jeg kæmpe fan af Casar fra vinhuset Casar de Burbia. Den er frugtig med en god frisk syre, og smagen holder 100% hvad duften lover. Til maden holder jeg meget af at drikke Sastre Crianza. Der er fuld power på alle tangenter og den kan hamle op med selv tung og krydret mad.

Kontakt mig
Telefon:  40 80 12 31
E-mail:    ps@d-wine.dk 

Christian Nielsen
Salg & Marketing

I 2020 startede jeg hos D’Wine i virksomhedspraktik. Derefter blev jeg fastansat, og har siden hen siddet med markedsføringen af webshoppen. 

Jeg er uddannet Markedsføringsøkonom og i Innovation & Entrepreneurship. Jeg prøver hele tiden at være up to date med udviklingen af teknologi og den online del af markedsføring som jeg til dagligt arbejder med. Jeg stræber efter at give kunden en god oplevelse på vores hjemmeside, med informativ content og god service. 

Til dagligt bor jeg i Aalborg sammen med min kæreste og vores lille hund, jeg bruger min fritid på at se fodbold, træning (når der ikke er lockdown), familie og nyder at bevæge mig ud i naturen.

Hvad drikker du derhjemme?

Jeg er helt pjattet med vores Manso!

 – Hvis der skal flottes lidt er Furvus også et fantastisk glas vin 🍷

Kontakt mig
Telefon:  50 80 12 31
E-mail:    cn@d-wine.dk

emil Lindeneg
Salg

Jeg har været en del af D’Wine familien siden efteråret 2020. Jeg er bosiddende på Frederiksberg og har primært ansvarsområde for vores salg til forhandlere og restauranter på Sjælland.

Jeg bor sammen med Julie og vores lille hund, der har det som blommen i et æg. Jeg bruger meget tid på madlavning og elsker at kræse om mine venner og familie med god mad – og vin selvfølgelig!

Jeg har kendt D’Wine i 6 år, da jeg tidligere havde en spansk butik i København. Her arbejdede jeg tæt sammen med D’Wine og faldt fuldstændigt for deres produkter. Butikken lukkede jeg dog i 2017 og arbejdede herefter ved Hørkram. Det var okay, men jeg savnede at arbejde med vin, så da Kristian ringede i efteråret 2020 og tilbød mig at arbejde for D’Wine, var jeg ikke et sekund i tvivl – og jeg har ikke fortrudt det et øjeblik.

Hvad drikker du derhjemme? 

Jeg er helt solgt i Laurentiusberg GG og Viña Sastres produkter. Det er vanvittig høj kvalitet.   

Kontakt mig
Telefon:  25 77 12 31
E-mail:    el@d-wine.dk